POZIV NA DRUŽENJE SA MASKOTOM IRF SVJETSKOG PRVENSTVA U RAFTINGU BANJA LUKA – FOČA 2022.

Draga djeco i roditelji,

                Pozivamo vas da u ponedjeljak, 23.05.2022. u 10 časova na Trgu Krajine upoznate maskotu IRF Svjetskog prvenstva u raftingu 2022., našeg Čapija.

                Naš Čapi je obnovio perje, izrastao dooosta centimetara od prošlog prvenstva i sada je viši, ljepši i jaako uzbuđen jer misli da će on biti najvažniji na ovom prvenstvu. Šapnućemo vam da ne čuje, vi ste važniji, a on je tu da vas upozna, zabavi i da vam podijeli poklone.

                I baš zato što se raduje druženju sa vama, pripremio vam je poseban Čapi sladoled sa kojim će vaše druženje biti još slađe.

                Čapi jaaako voli vodu a posebno  Vrbas i Taru. Međutim, Čapi je posebno oprezan i odgovoran i zna da rijeke mogu predstavljati opasnost za one koji su neoprezni ili ne znaju kako se ponašati u bilizini rijeka i na raftignu. Zato vam Čapi poručuje: “Na raftingu zaštitnu opremu nosi da se Čapi tobom ponosi”.

                Podsjećamo vas i vaše roditelje da će IRF Svjetsko prvenstvu u raftingu u organizaciji Rafting kluba “Kanjon” biti održano u Banjaluci i Foči, na Vrbasu i Tari od 25. maja do 01. juna 2022. Svečana ceremonija otvaranja je 26. maja u 21 čas.

Scroll to Top